ÅTERBETALNINGSPOLICY

Vi strävar efter att försäkra ditt förtroende när du använder våra tjänster och tillhandahålla en 14-dagars returpolicy.

Om du är missnöjd med den produkt du mottagit av den giltiga anledningen måste du kontakta oss angående det problem du har stött på så snart du fick produkten. Du kommer då att kunna begära ett av följande returalternativ: en framtida kredit, omlämning ELLER återbetalning.

Vad betyder varje alternativ?

Framtida kredit – en specifik summa pengar som tillämpas på ditt konto som du kan använda för nästa beställning. Krediteras från det att ansökan godkänns.

Omlämning-andra gången leverans av den tidigare beställningen eller dess del för att lösa förlusten eller bristen på kvalitet (tar vanligtvis 3-14 arbetsdagar efter att vi godkänt ansökan).

Återbetalning-en hel eller delvis ersättning av din beställning (kan ta 3-14 affärer innan återbetalningen visas på ditt bankkonto efter att vi godkänt ansökan).

PDCosmetics kommer att fatta beslut om din returansökan för ett av ovanstående alternativ inom 14 arbetsdagar.

ANMÄRKNINGAR:

vi förbehåller oss rätten att godkänna, avvisa, delvis godkänna eller välja typ av retur;
om produkten (erna) har öppnats, använts eller skadats (inklusive skador som uppstått under transitering) kommer ingen retur att respekteras;
när du har lagt en beställning och vägrat acceptera paketet från antingen det lokala postkontoret, kuriren, gränskontrollen ELLER tullen-det finns inget alternativ att ansöka om någon av de ovan nämnda returalternativen;
du är ansvarig för alla tullavgifter och avgifter.